Хайде тук да снимаме и показваме обувчиците за децата ни.Ние засега нямаме много,но сега есента ще й взема няколко чифта,че затворените много ми харесват
Последна промяна Габито на 14 Сеп 2010 14:36, променена общо 1 път
26 Авг 2010 20:57
Dara999
Re: Обувки за нашите деца !
На полската фирма Марикита са. Много съм доволна от тях. Като й купя други пак ще ги фотам. Обаче тези на Капчица са ного сладурски и ще взвма да се поинтересувам къде тук се прдлагат техни продукти. Тя мисля че беше българска фирмата?!
Ето това са новите ни сандалки ( аз вече съм пускала снимка в другия форум) А това са домашни обувчици на Беко. Не са нищо особено, но имат ортопедична, антибактериялна стелка и подсилена пета. И цената им не е лоша
3.50 е страхотна цена Майко , тук са 11 лв. и ми се стори , че цената е добра ( имайки предвид цените на КиК например )
03 Сеп 2010 15:24
Dara999
Re: Обувки за нашите деца !
Лилииииииииииииии, каква е тази голяма разлика бре. Ужас. Аз й купих на малката маратонки като на Мони. Ама нещо не мога да ги намеря в сайта да пусна снимка. Сумати китайски боклуци ми предлагаха за 25-30 лв. и аз реших че като ще ги давам тези пари, по-добре за нещо поне по-качествено да ги дам.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл